„Un principiu foarte important al educaţiei este că cei mici nu sunt duşmanii lui Hristos, ci sunt prietenii Lui şi trebuie să avem grijă cum ne comportăm cu prietenii lui Hristos. Copiii trebuie educaţi ca nişte fluturi mici care au totdeauna nevoie de soare ca să crească şi să zboare în linişte. Trebuie să-i învăţăm pe copii că parte integrantă din viaţa noastră este capacitatea de a fi cordiali cu ceilalţi. N-avem voie să scoatem fanatici din şcoli. Trebuie să le arătăm copiilor că au meritele lor, că există un culoare de alergare pentru că sunt foarte bine pregătiţi.
Copiii trebuie educaţi ca nişte fluturi care au nevoie de soare ca să crească şi să zboare în linişte.

Un principiu foarte important al educaţiei este că cei mici nu sunt duşmanii lui Hristos, ci sunt prietenii Lui şi trebuie să avem grijă cum ne comportăm cu prietenii lui Hristos. Copiii trebuie educaţi ca nişte fluturi mici care au totdeauna nevoie de soare ca să crească şi să zboare în linişte. Trebuie să-i învăţăm pe copii că parte integrantă din viaţa noastră este capacitatea de a fi cordiali cu ceilalţi. N-avem voie să scoatem fanatici din şcoli. Trebuie să le arătăm copiilor că au meritele lor, că există un culoare de alergare pentru că sunt foarte bine pregătiţi.

Dragi copii, vreau să înţelegeţi că atunci când vorbim despre educaţie şi drumul nostru în viaţă, vorbim despre cum vă vorbesc vouă sfinţii şi despre cum ne zâmbiţi voi nouă ca şi cum aţi fi nişte sfinţi. Chiar dacă faceţi prostii, sunteţi mai buni decât noi. Nu o să vă dea nimeni o diplomă că râdeţi cu gura până la urechi când spuneţi o prostie şi nici nu o să vă dea nimeni nici un premiu că aţi mâncat sandwich-ul la ora zece punct.”


Hits: 9

Distribuiți: