Cu ajutorul lui Dumnezeu și prin contribuția deosebită a obștii Mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului” de la Roma, anunțăm apariția unei noi ediții a Agendei/diario pentru tine!ri, care are menirea de a-l însoți pe tânăr pe toată perioada anului școlar 2020/2021 și în timpul vacanțelor, punându-i la dispoziție cuvinte înțelepte din Biblie, învățături frumoase și îndemnuri de la Părinții Bisericii, dar și mărturii ale unor personalități laice, la care se adaugă (la rubrica „Știați că? / Lo sai che?”) curiozități și lucruri interesante despre Sfinți și despre lucruri minunate din viața omului și din natura ce ne înconjoară.

Ca și în edițiile precedente, la începutul agendei, este prevăzut spațiul necesar pentru Orarul provizoriu / Orario provisorio și pentru Orarul permanent / Orario permanente.

O noutate în ceea ce privește ediția de anul acesta este că cele două variante ale copertei, citatele și multe dintre ornamentele care înfrumusețează această agendă au fost propuse de către o echipă de tineri, coordonată de către Părintele Marian Preda, consilier la Departamentul pentru Tineret al Episcopiei noastre.

În prezenta ediție, fiecărei luni îi este rezervată o tematică anume, iar, la începutul lunii, îți sugerăm titlul unui film vrednic de văzut și al unei cărți vrednice de citit, la rubrica To do list.

În fiecare zi din timpul anului școlar, este la dispoziție câte o pagină întreagă (excepție făcând doar lunile de vacanță, Iulie și August), pentru a nota toate lucrurile de interes.

În această ediție a agendei, la sfârșitul fiecărei luni, veți descoperi încă o pagină suplimentară, cu lucruri interesante, ce te așteaptă să le descoperi.

Pentru a se putea tipări această a patra ediție, obștea Mănăstirii Adormirea Maicii Domnului de la Centrul Eparhial de la Roma, împreună cu tinerii care au lucrat la această ediție, a muncit asiduu, ca să fie pusă la dispoziția tuturor tine!rilor o agendă creștină cât mai plăcută, cu două modele de copertă.

Agenda pentru tine!ri 2020/2021 va fi disponibilă începând cu luna iulie la toate pangarele parohiilor din cuprinsul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei.

Cu ajutorul lui Dumnezeu și prin contribuția deosebită a obștii Mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului” de la Roma, anunțăm apariția unei noi ediții a Agendei/diario pentru tine!ri, care are menirea de a-l însoți pe tânăr pe toată perioada anului școlar 2020/2021 și în timpul vacanțelor, punându-i la dispoziție cuvinte înțelepte din Biblie, învățături frumoase și îndemnuri de la Părinții Bisericii, dar și mărturii ale unor personalități laice, la care se adaugă (la rubrica „Știați că? / Lo sai che?”) curiozități și lucruri interesante despre Sfinți și despre lucruri minunate din viața omului și din natura ce ne înconjoară. Ca și în edițiile precedente, la începutul agendei, este prevăzut spațiul necesar pentru Orarul provizoriu / Orario provisorio și pentru Orarul permanent / Orario permanente. O noutate în ceea ce privește ediția de anul acesta este că cele două variante ale copertei, citatele și multe dintre ornamentele care înfrumusețează această agendă au fost propuse de către o echipă de tineri, coordonată de către Părintele Marian Preda, consilier la Departamentul pentru Tineret al Episcopiei noastre. În prezenta ediție, fiecărei luni îi este rezervată o tematică anume, iar, la începutul lunii, îți sugerăm titlul unui film vrednic de văzut și al unei cărți vrednice de citit, la rubrica To do list. În fiecare zi din timpul anului școlar, este la dispoziție câte o pagină întreagă (excepție făcând doar lunile de vacanță, Iulie și August), pentru a nota toate lucrurile de interes. În această ediție a agendei, la sfârșitul fiecărei luni, veți descoperi încă o pagină suplimentară, cu lucruri interesante, ce te așteaptă să le descoperi. Pentru a se putea tipări această a patra ediție, obștea Mănăstirii Adormirea Maicii Domnului de la Centrul Eparhial de la Roma, împreună cu tinerii care au lucrat la această ediție, a muncit asiduu, ca să fie pusă la dispoziția tuturor tine!rilor o agendă creștină cât mai plăcută, cu două modele de copertă. Agenda pentru tine!ri 2020/2021 va fi disponibilă începând cu luna iulie la toate pangarele parohiilor din cuprinsul Episcopiei Ortodoxe Româ

Publicată de Nepsis Italia pe Sâmbătă, 27 iunie 2020


 

Hits: 39

Distribuiți: