Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Marele Praznic al Cincizecimii, ce încununează fiorul luminos al sărbătorilor pascale, încununează și totodată concluzionează seria DIALOGURILOR ON-LINE dedicate tinerilor Nepsis din Episcopia noastră.
În această ultimă întâlnire avem bucuria duhovnicească să îl avem invitat pe PREASFINȚITUL SILUAN, cel care a binecuvântat această serie de dialoguri pe care am desfășurat-o în contextul special al pandemiei. 
Preasfințitul SILUAN va dialoga cu tinerii NEPSIS pe o temă actuală și captivantă cu titlul: TOT CEL CARE VA CHEMA NUMELE DOMNULUI SE VA MÂNTUI! CUM SĂ VIEȚUIM ”ÎN DUH ȘI ÎN ADEVĂR” ÎN EPOCA VIRTUALULUI?
 
Detalii despre modalitatea de conectare pe platforma Zoom a Episcopiei noastre, pentru a participa LUNI 08.06.2020, de la ora 15:00 la DIALOGUL ON-LINE. 
Pentru a va conecta la platforma Zoom vă rugăm să urmați următorii pași:
1. Pe platforma ZOOM (maxim 100 locuri)
Pentru a va conecta la platforma Zoom vă rugăm să urmați următorii pași:
i) Dați click pe această legătură.
 
ii) Vi se va deschide browserul web pe care îl folosiți în mod normal (Chrome, Firefox, Safari, Opera, Internet Explorer etc.)
iii) Vi se va cere să instalați în calculator aplicația ZOOM. Salvați, acceptați termenii și condițiile și rulați aplicația. Introduceți numele dvs., adresa de mail și parola tineri.
iv) La capătul acestui proces, ar trebui ca aplicația ZOOM să vi se deschidă într-o nouă fereastră, în care să ne vedeți și să ne auziți (verificați dacă aveți activat sonorul la calculator, precum și microfonul). Când se deschide fereastra evenimentului apăsați butonul verde JOIN AUDIO.
2. Pe canal Youtube live
3. Facebook pe contul Nepsis Italia

Hits: 89

Distribuiți: