Aflat la cea dea XI-a ediție, Congresul va avea loc cu binecuvântarea Preasfințitului SILUAN și purtarea de grijă a Preasfințitului ATANASIE DE BOGDANIA, în data de 7 și 8 decembrie 2018, în localitatea LODI (LO). 

    Evenimentul va debuta sâmbătă 7 decembrie cu slujirea SFINTEI LITURGHII de către PS ATANASIE DE BOGDANIA, la care VĂ AȘTEPTAM DRAGI TINERI, cu mare drag să participați cât mai numeroși și mai activi.  

    A doua parte a evenimentului se va desfășura la Cinematograful FANFULLA (Via Pavia,4, 26900, LODI – LO), unde vom avea bucuria de a-l avea în mijlocul nostru pe PS SILUAN care va avea o CONVORBIRE DUHOVNICEASCĂ cu tinerii Nepsis, după care ne vom bucura de multe activități, concursuri și concerte de colinde, avându-l ca invitat special pe maestrul IOAN BOCȘA împreună cu Ansamblul ICOANELE.

    Duminică 8 dec. la Sfânta Liturghie vom avea ca invitat pe pr. prof. CONSTANTIN NECULA, care va vorbi tinerilor prezenți, după care vă propunem vizita ghidată a orașului MILANO.

Ca în fiecare an, prin acest eveniment ne propunem să adunăm într-un cadru festiv bucuria, entuziasmul și dragostea de neam, tradiție și biserică a tinerilor din Episcopia noastră, căutând să le oferim un program cât mai diversificat și atractiv adaptat atât nevoilor lor cât și timpului liturgic în care se desfășoară acesta. 


Hits: 25

Distribuiți: