Dumnezeiescul har al Duhului te-a uns cu mir dumnezeiesc pe tine, întâiul stătător al celor din Mira, şi de mireasma faptelor tale umplând Preasfințite marginile lumii, cu rugăciunile cele înmiresmate alungi întotdeauna patimile cele rău mirositoare. Pentru aceasta cu credinţă te lăudăm şi săvârşim preasfinţită pomenirea ta, mărite Nicolae”


Acum 10 ani, în acestă sfântă zi de Praznic închinat Sfântului Ierarh Nicolae, prin darul Bunului Dumnezeu, Preasfințitul SILUAN avea “să nască”  prin rugăciune, har și binecuvântare o nouă FAMILIE, în care și prin care, tinerii și copiii Episcopiei noastre să se simtă cât mai vii și folositori în Biserica lui Hristos. 
De atunci acesta frumoasă familie a crescut, s-a maturizat și încetul cu încetul a început să aducă roade spre Slava lui Dumnezeu, iar acum împlinește 10 ANI. 
La mulți fericiți, binecuvântați și mântuitori ani NEPSIS ITALIA! 
Cu acestă fericită ocazie mulțumim Preasfințitului părintelui nostru Siluan pentru toată părinteasca purtare de grijă, Preasfințitului Atanasie de Bogdania pentru toată implicarea și dăruirea, dar și tuturor acelora care cu drag vă implicați în activitățile dedicate tinerilor și copiilor Nepsis din parohiile Episcopiei noastre.
Mulțumim de-asemenea fraților preoți care au contribuit cu drag  de fiecare dată la susținerea activităților și a Congresului Nepsis și rugăm pe Marele Nicolae, dulcele dăruitor și pe Sfântul Neagoe Basarab, ocrotitorul Frăției Nepsis, să reverse “binecuvântare peste binecuvântare și har peste har”, peste toți aceia ce cu dragoste dăruiesc. 
Din binecuvantarea Preasfințitului SILUAN, cu frățească dragoste în Hristos Domnul, ECHIPA COORDONATOARE NEPSIS ITALIA. 


Hits: 17

Distribuiți: