Deprecated: Required parameter $notBefore follows optional parameter $keyType in /home/episcopi/public_html/nepsis/wp-content/plugins/ssl-zen/ssl_zen/lib/LEOrder.php on line 77

Deprecated: Required parameter $notAfter follows optional parameter $keyType in /home/episcopi/public_html/nepsis/wp-content/plugins/ssl-zen/ssl_zen/lib/LEOrder.php on line 77
Jurnal de tabără – protopopiatul Emilia Romagna II | Nepsis Italia

 

 

Laviniu (16 ani): A fost eliberator, simplu. Nu am avut acces la telefon putând comunica mai mult între noi . 

Alexandru (14 ani): A fost foarte instructiv și distractiv. Nu am avut timp să ne plictisim. Mereu au fost activități interesante.

Adrian (16 ani): O activitate care mi-a plăcut a fost Oina, jocul național al României .

Alex (14 ani): Foarte frumos . Am învățat foarte multe lucruri noi. Aș vrea să dureze mai mult .

Iulia (16 ani): O experiență de neuitat pe care o aștept cu nerăbdare să se repete la anul.

Raluca (15 ani): Activitățile au fost foarte interesante, mi-a plăcut mai ales împletitul brățarilor. Ne-a pus la încercare răbdarea. 

Ștefan (15 ani): Pentru mine tabăra asta a fost foarte frumoasă, s-au făcut multe activități prin care am putut învăța lucruri noi și nu doar asta: am putut să ne distrăm, să stăm împreună cu persoane de aceeași vârstă, cultură și religie, putând să ne cunoaștem mai bine. Cu siguranță vreau să vin și la anul viitor. Nu vreau să pierd ocazia de a petrece timp cu prietenii mei, chiar și aceia care locuiesc mai departe, să învăț lucruri noi care pot fi utile in viața de zi cu zi.

Antonio (14 ani): Mi-a plăcut mult Oina și Cateheza, dar și celelalte activități.

Alessandra (14 ani): Tabăra aceasta a fost foarte frumoasă și m-am distrat foarte mult. Am învățat să am încredere în ceilalți și să îi accept așa cum sunt . Anul viitor aș mai veni și aș vrea să cunosc și alte persoane cu care să fac noi prietenii și să învăț multe alte lucruri interesante .

Constantin (16 ani): A fost foarte frumos, m-am distrat foarte mult și lucrul cel mai frumos a fost întâlnirea cu alte persoane. Anul viitor aș veni pentru a revedea comunitatea asta .

Alexandra (16 ani): Pentru mine, tabăra a fost ca o a doua casă. Am cunoscut persoane minunate, am învățat anumite lucruri pe care nu le știam bine, cum ar fi lucratul în echipă. Cel mai mult mi-au plăcut întâlnirile și concursurile între echipe pentru că mi-am dat seama cum anumite persoane completează altele, chiar și cu puțin. Aș mai veni în tabără pentru ca întâlnirea aceasta, între tinerii și copiii din comunitățile ortodoxe pentru o săptămână, te face să ai încredere chiar și în persoanele pe care nu le cunoști de foarte mult timp. Aș veni în tabără pentru ca aici m-am simțit ca într-o mare familie. 

Lucian (15 ani): Mie mi-a plăcut foarte mult în tabără din diferite puncte de vedere: încep de la faptul că a fost o ocazie pentru a reîntâlni vechii prieteni și a face cunoștință cu persoane noi, apoi faptul că am învățat multe lucruri noi. De exemplu mi-am dat seama că devenisem dependent de telefon, iar pe parcursul taberei am învățat să îi dau mai puțină importanță; am învățat să îi ascult pe ceilalți și că punctul meu de vedere nu este mereu cel mai bun. Iar în cele din urmă, întâlnind vechi prieteni care mă cunoșteau cum eram, m-au făcut să înțeleg că m-am schimbat în rău, doar pentru a fi pe placul societății. 

Ioana (17 ani): Tabăra a fost o experiență foarte importantă pentru mine. Am reușit să descopăr anumite caracteristici cum ar fi răbdarea, împletind brățări sau pirogravând icoane . Am putut aplica cunoștințele adunate în jocul ” Știi și câștigi” pentru a-mi ajuta echipa pe drumul spre victorie. În această săptămână, am putut observa cum chiar și acel puțin contribut pe care îl dai, poate face diferența. Pe lângă aceste lucruri am putut constata cum tabăra aduce împreună persoanele și scoate la iveală ce este mai bun. Când copiii se loveau jucând Oina sau ieșind la plimbare printre munți, toata lumea sărea în ajutor fără să fi avut o legătură prea strânsă cu acele persoane . 
În tabără am putut cunoaște mai bine anumite persoane care deja le cunoșteam, reușind să întăresc prietenia care o aveam. Persoanele care nu le cunoșteam, acuma sunt niște buni prieteni. Aș repeta experiența și sunt sigură că anul viitor aș veni din nou.


Hits: 289

Distribuiți: